644 464 576 info@qinesia.cat

DIETÈTICA I NUTRICIÓ

 

Sense alimentació no hi ha vida i sense una bona nutrició no hi ha salut.

Menjar és una necessitat bàsica de totes les societats. Cada època i cada cultura ha tingut les seves característiques. Ara vivim en un mon més globalitzat i amb una fàcil accessibilitat als aliments  tant naturals com processats. Aquest motiu ens pot portar a pensar que ara es pot menjar millor que fa uns anys, però la realitat de vegades es ben diferent.

Cada persona és singular,  fruit de les situacions viscudes, l’educació rebuda, la cultura, les creences,  les circumstàncies actuals com la feina, els horaris, etc poden condicionar la seva alimentació. A Qinesia  fa més de 25 anys que treballem per ajudar-vos a millorar la vostra salut  a través de l’alimentació.

Treballem amb les persones, ajustant la dieta a les necessitats actuals tenint en compte els gustos, horaris, situacions de vida (infància, embaràs, menopausa, vellesa) la pràctica d’activitats esportives, vegetarianisme o  diferents  patologies que puguin tenir.

 

Què treballem en el camp de la Dietètica i la Nutrició:

L’alimentació és l’energia externa que ens ajuda a desenvolupar-nos. Com més avança la ciència, més clar és el paper de tots els nutrients en el nostre benestar personal.

A Qinesia ajudem les persones a seleccionar els millors aliments i nutrients per a cada situació.

ESPORT

Assessorem des d’esportistes que volen fer reptes maratonians, fins a persones que volen iniciar-se en una activitat física més lleugera. Una bona planificació alimentària és fonamentals per gaudir de l’exercici i tenir una bona recuperació.

 

ALIMENTACIÓ DIÀRIA

Ajudem a persones a elaborar menús i dietes adaptades a la seva situació laboral, bé perquè hagin de menjar molts dies fora de casa o bé perquè, menjant a casa, no caiguin en la rutina i la repetició innecessària que generi cansament monotonia i  desequilibri nutricional. Si teniu molts dinars o sopars de feina, aprendre a escollir els menús i menjar bé és fonamental per gaudir d’aquests àpats alhora que mantenim un bon estat de salut.

PÈRDUA DE PES EN SITUACIONS D’EXCÉS DE PES O OBESITAT

Busquem la millor manera d’afrontar aquesta situació amb entrevista personalitzada i adaptació de la pauta  alimentària a la situació personal i les experiències prèvies per perdre pes. Pactem un pes saludable i acompanyem en aquest procés  per arribar-hi junt amb un canvi d’hàbits. Evitem les modes, i les dietes miracle i qüestionem conjuntament la necessitat d’un tipus de dieta concret o d’una reeducació alimentària.

PATOLOGIA

Valorem conjuntament els aliments més adequats a les diferents patologies, evitant o potenciant aquells que millor s’ajustin a l’equilibri necessari per restaurar la salut. Dislipèmies, síndrome metabòlica, alteracions renals, al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, etc.

ONCOLOGIA

La nostra llarga experiència ens permet ajudar les persones que estan en tractament oncològic (quimioteràpia, radioteràpia, immunoteràpia, etc) a planificar uns àpats  que els permetin afrontar  millor aquesta   situació, en la que derivada dels diferents tractaments, poden tenir alteracions del gust, l’olfacte, poca gana, cansament, etc  i per tant dificulten una bona alimentació. Estar ben preparat anímicament i nutricionalment és fonamental per afrontar amb èxit els tractaments.

TRANSTORNS ALIMENTARIS (ANORÈXIA, BULÍMIA, BINGE EATING)

Aquests trastorns alimentaris que tenen una base psicològica. La nostra llarga experiència ens a conduit a treballar conjuntament amb altres especialistes aquests trastorns. El paper del dietista-nutricionista és fonamental en el seguiment del tractament psicològic així com de gran ajuda a les famílies per entendre què està passant i quines són les pautes necessàries per recuperar uns bons hàbits alimentaris i  com poden ajudar i acompanyar la persona que pateix aquestes alteracions.

PROFESSIONALS

MARTA ANGUERA

Col·legiada CODINUCAT: 00811

t. 625 757 345

m.anguera@qinesia.cat

ÀNGELS RIBAS

Col·legiada CODINUCAT: CAT000163

t. 679 950 143

a.ribas@qinesia.cat

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies