644 464 576 info@qinesia.cat

PSICOLOGIA

Les dificultats emocionals (angoixa, ansietat, baixa autoestima, depressió, addiccions, etc.) són merament un símptoma d’alguna cosa en la nostra vida o en nosaltres, que no està “funcionant” de manera integrada i coherent.

Però contràriament al que pensem, aquest malestar emocional no ha de ser eliminat o evitat a tota costa ja que sovint apareix per a que posem consciència d’alguna cosa que no està funcionant com hauria de fer-ho. És aquesta evitació del malestar el que genera més problemes i patrons disfuncionals.

La psicologia integrativa ens permet entendre el que ens està passant desde diferents prismes i ens ajuda a aprendre a escoltar-nos per poder conviure amb el malestar i aprendre’l a guarir.

 

A Qinesia, disposem d’una psicòloga especialitzada en psicologia holística i integrativa, que sota la filosofia de la Teràpia d’Acceptació i Compromís ofereix un treball multidisciplinari, que contempla els camps Mental, Emocional, Energètic i Espiritual. Algunes de les eines que empra són:

– La Terapia d’Acceptació i Compromís (de l’estil de la Teràpia Breu Estratègica).
– El Coaching y la Pnl 

– El EFT o Tapping
– El Mindfulness
– La Gestalt
– Les Arteterapies
– La terapia sistémica.

PROFESSIONAL

RAQUEL BALLESTEROS

Col·legiada COPC: 13297

t. 669 472 859

r.ballesteros@qinesia.cat

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies