644 464 576 info@qinesia.cat

FISIOTERÀPIA ONCOLÒGICA-ACUPUNTURA

La Fisioteràpia Oncològica evita els problemes derivats de la intervenció quirúrgica, dels tractaments mèdics (quimioteràpia, radioteràpia, etc) i de la pròpia malaltia a pacients a qui se’ls ha diagnosticat càncer i és una alternativa per alleujar les seves limitacions físiques.

Aquesta especialitat està present durant TOT el procés oncològic, des del diagnòstic fins a la finalització del tractament mèdic, així es poden prevenir molts efectes secundaris tant de la cirurgia com dels tractaments. 

És important fer un treball tant previ com posterior a la intervenció quirúrgica disminuint així els símptomes de dolor, limitació articular i debilitat muscular, entre d’altres.

La fisioteràpia pot ajudar en els efectes secundaris de la quimioteràpia i radioteràpia com la fatiga, les miàlgies, la neuropatia perifèrica, la debilitat muscular, la retracció muscular, etc. 

Al millorar els símptomes del càncer i els efectes adversos d’alguns tractaments oncològics, ajuda a millorar la qualitat de vida del pacient fent que puguin tornar a fer esport si en feien, fer les activitats de la vida diària sense dolor, tornar a treballar, etc.

 

La Medicina Tradicional Xinesa (MTX) és el nom que es dona comunment a una sèrie de pràctiques mèdiques tradicionals desenvolupades a Xina al llarg de la seva evolució cultural mil·lenària.

Els fonaments teòrics mèdics de la MTX es basen en aquesta llarga experiència i queda reflectida a la teoria del yin-yang i altres, com la doctrina dels cinc elements. 

L’acupuntura és la tècnica més utilitzada en aquesta medicina i consisteix en posar agulles a uns punts concrets del cos (punts d’acupuntura). Una bona circulació energètica permet a l’organisme superar desequilibris i bloquejos d’energia que poden manifestar-se com malalties.

 L’acupuntura sol oferir bons resultats en el tractament de problemes com:

– dolor

– ansietat

– estrés

– obesitat

– migranyes

– efectes secundaris de la quimioteràpia

– trastorns de la son i insomni

PROFESSIONAL

CRISTINA ESCOBAR

Col·legiada CFC: 8508

c.escobar@qinesia.cat

t. 613 016 518

www.radix.cat

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies