644 464 576 info@qinesia.cat

QUI SOM

Qinesia Equip de salut, neix l’any 2019 fruit de l’evolució personal de la seva directora, Marta Anguera. Durant més de 25 anys, la Marta Anguera ha treballat com a dietista-nutricionista guiant persones, impartint cursos, col·laborant amb empreses, escoles i mitjans de comunicació. Ha destacat en la seva tasca docent a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, d’on n’és professora des de l’any 2003.

L’any 2019 Marta Anguera decideix liderar un grup de professionals amb la missió de donar una atenció global a les persones, allunyada de les modes, basant-se les necessitats individuals, les activitats, els gustos, les situacions de vida i buscant l’equilibri de cadascú.

Els professionals de Qinesia Equip de Salut, treballen amb la visió mirant de trobar patrons d’estil de vida saludables, que ens ajudin a restablir l’equilibri personal. I aborden de manera rigorosa i amb base científica aquelles patologies que, momentàniament ens puguin fer sentir malalts, mirant de restaurar el grau màxim de salut individual.

Qinesia Equip de Salut, es composa dels millors professionals de la nutrició,  l’osteopatia, la fisioteràpia i la logopèdia. Cada professional treballa amb els seus propis pacients i, quan és necessari, es fa un abordatge comú i compartit que facilita el tractament multidisciplinari contemplant la persona com un tot.

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies