644 464 576 info@qinesia.cat

LOGOPEDA  

ANNA 

ARBÓS

VIDAL

DADES ACADÈMIQUES

1985 – Llicenciatura en Filosofia i Ciències de l’Educació, Secció Psicologia. Universitat de Barcelona.

1988 – Diploma de Postgrau en Logopèdia, Pertorbacions del Llenguatge i d’Audició. Universitat de Barcelona.

1996 – Màster en Logopèdia; Pertorbacions del Llenguatge i l´audició. Universitat de Barcelona.

2004 – Títol de Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Concessió del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Col·legiada al COPC  nº 4040

Col·legiada al CLC  nº 082161

Membre de AELFA  nº 2412 durant vint anys.

Membre de la SCNP, Societat Catalana de Neuropsicologia, durant divuit anys.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

– Psicòloga i logopeda durant divuit anys al HOSPITAL FUNDACIÓ SANT PERE CLAVER. Vinculada al Servei de Neurologia, fent estudis neuropsicològics, avaluació, diagnòstic i tractament individual a nens, adolescents i adults. Prevenció i promoció de la salut en pacients amb risc de Demència.

 – TUTORA DE PRÀCTIQUES DE LA UAB, Universitat Autònoma de Barcelona, amb alumnes de 3er Cicle de Psicopatologia Clínica de l’Adult, des de 1999, dins l´Hospital Sant Pere Claver de Barcelona.

 – TUTORA DE PRÀCTICUM DE LA FACULTAT DE PSICOLOGIA DE LA UB, Universitat de Barcelona,  dins la Fundació-Hospital Sant Pere Claver, des de 2005.

– Col·laboradora amb el Centre d´Educació Especial i Integració El Niu, Fundació EIR, durant vint-i-cinc anys, fent exploració, diagnòstic i tractaments individuals a nens d’escoles ordinàries. Psicologia i logopèdia.

 – Professora d’educació especial durant sis mesos a la Fundació E.I.R.

 – Logopeda itinerant any 2010 a CEIP El Carmel, Escola Carlit, Els Llorers.

 – Psicòloga infantil i logopeda, extraescolar durant cinc anys, en escola ordinària de preescolar i primària, Prínceps 23 d’Abril. 

 – Coordinadora d’escoles aplicant el MÈTODE BINDING D’APRENENTATGE DE LECTURA, informatitzat, orientant mestres i formant part de l’equip de revisió de documentació de suport i elaboració de material, tot dirigit pel Dr. Josep Mª Sopena, professor de la  Universitat de Barcelona, U.B., en dues escoles: Costa i Llobera i Pau Casals. Curs acadèmic 2013-14.

 – Col·laboradora de l’Associació Preparats de Aprendre, amb suport de la Universitat de Barcelona i la Fundació Bosc i Gimpera.

 – Logopeda per a nens en situació d’INCLUSIÓ dins escoles ordinàries. 2015 substitució depenent de Pagament Delegat, anant a Mare de Déu del Roser, CEIP Joan Miró, i Colegio Madres Concepcionistas de la Enseñanza.També sessions de grup a nens d’educació especial, a la Fundació EIR, tema HABILITATS SOCIALS.

 – Logopeda extraescolar de l’escola Sant Gabriel de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 1196. Durant tres cursos acadèmics.

 – Logopeda i psicòloga, des d’octubre de 2015 i en encara enguany, Escola Prim de Barcelona. Activitat extraescolar per necessitats educatives especials.

FORMACIÓ

– Curs de Psicopatologia infantil i tècniques de diagnòstic. DOVE Centre d’Higiene Mental de l’Esquerra de l’Eixample. D’octubre de 1987 fins a Juny-1988.

– Curs d’Anàlisi fonètica i intervenció en la parla infantil a càrrec de Laura Bosch i Galzeran. Novembre de 1989, al COPC de Barcelona.

– Curs de  Psicoteràpia infantil d’orientació psicoanalítica 1a part. DOVE Centre d’Higiene Mental de l’Esquerra de l’Eixample. D’octubre de1989 fins a Juny-1990.

– Curs de Psicoteràpia infantil d’orientació psicoanalítica 2a part. DOVE Centre d’Higiene Mental de l’Esquerra de l’Eixample. D’octubre de 1990 fins a Juny-1991.

-Programa de Formació Continuada en Neurociències i Psicoanàlisi. Coordinació de les Àrees docents a càrrec de: Manuel Subirana, Francisco  Sabanús, Oriol Torrent, i Oscar Waisman.  Clínica Quirón de Barcelona amb reconeixement del Dep. de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya.  De gener a juny de 1993.

– Curs d’Actualització en logopèdia. Escola de Patologia del Llenguatge del Servei de Neurologia del Hospital de Santa Creu i Sant Pau. Direcció a càrrec del Dr. Josep M. Vendrell i Brucet. Febrer de 1994.

– Programa de Formació Continuada de Neurociències i Psicoanàlisi. Clínica Quirón de Barcelona. Reconegut pel Dept. de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya. De gener a juny de 1994.    

– Seminari d’Assessorament a l’escola. El PIL i els nens amb necessitats educatives especials. Organitzat per la Direcció General d’Ordenació Educativa de la Generalitat de Catalunya.  Lloc: Fundació E.I.R. Barcelona. Curs 1995/96

– Curs d’Actualització en logopèdia. Escola de Patologia del Llenguatge del Servei de Neurologia del Hospital de Santa Creu i  Sant Pau de Barcelona. Direcció a càrrec del Dr. Josep M. Vendrell i Brucet. Maig de 1997.

– Curs de Relaxació amb tècnica Alexander. Nica Gimeno. Barcelona, 2009.

– Seminari d´Entrevistes i assessorament a pares, dins la línia de psicologia sistèmica. Jordi Hernández Figueroa de la Fundació Carme Vidal i Xifré, de Neuropsicopedagogia. Març 2010.

– Curs d’ Aproximació a un model sistèmic relacional en un centre educatiu. Mireia Planas Sisquella, psicòloga i terapeuta familiar. Juny 2014. 

– Dificultat en el trastorn específic del llenguatge (TEL): Morfologia verbal i problemes en la lectura. Sala Josep Laporte. Barcelona. Gener 2019. Universitat Oberta de Catalunya, UOC.

CONTACTA

Direcció

C. Sicília 360-362, entresòl 1ª

08025 Barcelona

Telèfon

638 122 168

HORARI

Dimecres tarda

GALERIA

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies