644 464 576 info@qinesia.cat

LOGOPÈDIA

L’Anna té una llarga experiència treballant tant alteracions transitòries com cròniques. El tractament individualitzat amb respecte i sense presses, permet abordar amb serenitat les necessitats específiques, les dificultats educatives especials, les diferències individuals i la diversitat funcional, com allò que pot evolucionar en les seves competències. No hi ha etiquetes hi ha persones.

El treball de logopèdia es fa mirant la persona com un tot més que com una etiqueta, anant més enllà de la simptomatologia. Des de una perspectiva integradora i global. Donant eines i orientació a la família. 

Amb metodologia activa, centrada en la participació i la descoberta, i semidirigida quan cal, s’avança sempre. Personalitat, comportament, emocions, participació, hi tenen a veure. El punt de partida és de grau mig de dificultat, on el pacient es sent còmode, i centrat en les necessitats específiques.

 

A Qinesia equip de salut la logopeda atén persones derivades d’altres disciplines professionals que saben del paper cabdal de la logopèdia en la rehabilitació.

Especialitats relacionades i alteracions que podem tractar son:

 • Odontologia, ortodòncia i ortopèdia dental (deglució disfuncional; hipotonia de la musculatura facial; llavi leporí; reeducació de patrons funcionals alterats; interposició i/o empenta lingual; disglòssia).
 • Pedagogia i Lingüística: fonètica, fonologia, semàntica, lexicologia, morfosintaxi, pragmàtica (dislàlia simple; dislàlia motriu; dislàlia perceptiva auditiva; dislàlia evolutiva; retard de parla; dislèxia, disortografia; disgrafia; discalcúlia; TEL)
  • Pediatria (retard maduratiu; immaduresa propioceptiva)
  • Psicologia clínica  i psiquiatria (TDA amb o sense H; TEA; dificultats de comunicació relacionades amb aspectes emotius; disfèmia)
  • Neuropsicologia (afàsia; disàrtria; disfàgia; agrafia)
  • Geriatria (disfàgia, ELA, demències)
  • Otorrinolaringologia (hipoacúsies; disfonies; afonies)

PROFESSIONAL

ANNA ARBÓS VIDAL

Col·legiada COPC: 4040; CLC 082161

t. 638 122 168

a.arbosvidal@qinesia.com

Aquest lloc web usa galetes per a una millor navegació. Podeu rebutjar-les si ho desitgeu. Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies